vrijdag 6 april 2012

nieuwe projecten

Na de drukte rond het nieuwste familielid.ben ik weer wat nieuwe dingen begonnen.
Mijn ouders gaan over een paar weken verhuizen en mijn moeder heeft subtiel laten weten dat ze wel een qilt van mij wil.
na de start moet ik altijd even kijken hoe het uitvalt en bedenken hoe ik hem hebben wil. Ik ben eruit, hij wordt on-the -point gezet.
Tot nu toe lijkt hij goed te lukken.
Volgende week zal ik wel randenstof moeten kopen en iets voor de achterkant.

Volgende week zaterdag ga ik ook met de Dear Jane bee op quiltrondvaart. Ik ben benieuwd, waarschijnlijk wordt het veel lachen.

After the birthh of our newest familymember everything is slowed down. I started a few new projects. My parents are moving in a few weeks and my mother let me know that she would love to get a quilt  made by me.
After the start I decided the to put the sqaures on the point.
Next week i will have to buu fabric for the borders.

Verder ben ik met een vest voor mezelf begonnen.
 het is een patroon uit de nieuwste Verena. Ik vind dat zo'n leuk breiboek. Al brei ik niet alles, het is alleen al leuk om er door heen te bladeren.

Ik heb nu ook een ravelry account en plaats daar mjn brei en haakwerkstukken op. Het is een leuk documentatiesysteem voor je werkstukken.

I now have a ravelry account to order my projects. It's a nice way to store your projects.in de door mij beklede wieg
 Als laatste nog een paar mooie foto's van mijn nichtje, voor een keer omdat ik eigenlijk geen herkenbare foto's wil plaatsen.

op schoot bij middelste dochter